Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Twarz (2018) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Twarz (2018) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Asteriscurile ar depasi practic numarul de alfabete, daca cineva ar cita exact textul Metallica care se incalzeste intermitent in timpul „Mugului” lui Malgorzata Szumowska. Suficient sa zicem ca piesa este „Hardwired”, iar taierea se incheie cu un drumbeat inalta subliniind sentimentul ” Conectat la sine! de! struct La inceput, pare a fi o alegere bazata pe incongruitate: acordurile de putere insotitoare a imaginilor eroului nostru Jacek (Mateusz Kościukiewicz) conducand o masina atat de rasucita, se pare ca ai putea desprinde acoperisul cu o deschizator de cutii terenurile agricole din sudul Poloniei. Dar, curând, devine clar că Szumowska, în ciuda faptului că sativismul nu este înclinat, nu folosește cântecul în mod ironic, dar sugerând că forțele combinate ale consumismului, catolicismului, bigotriei și parohialismului își au patria pe o cale periculoasă. Nu lăsa momentele de comedie absolută să te păcălească; în „Mug”, Szumowska este de acord cu evaluarea situației lui James Hetfield: „Suntem atât de mulți.” Twarz (2018) Online Subtitrat face parte din categoria film 2018.
Jacek va avea în cele din urmă ochii deschisi, dar numai prin cele mai dureroase experiențe. Un tânăr de capăt bun, cu părul lung, care trăiește acasă cu familia sa extinsă, întâlnește o fată de partid locală Dagmara (Małgorzata Gorol) și lucrează la construirea unei statui de rivalizare a lui Isus pe un deal din apropiere, pentru el, în ciuda o imagine cultivată cu o atitudine nemulțumită, viața este destul de dulce. A obținut chiar și un televizor cu ecran mare, cu discount, la „vânzarea de lenjerie de corp”, care deschide filmul – o înflăcărare haotică și suprarealistă a imaginilor slo-mo, în timp ce bărbații și femeile coborâți la skivvies greu se luptă pentru o grămadă de bunuri luxoase într- magazin de promovare gimmick. Cu toate acestea, în timpul unui ritual de Craciun de binevoință reciprocă, sora la care este aproape (Agnieszka Podsiadlik) își exprimă speranța că Jacek va ieși din sat. Ea însăși este prinsă într-o căsătorie fracțioasă, dar nu foarte nefericită, la mugul ei mare de soț (Robert Talarczyk) și cei doi copii ai lor. Dar imediat după angajarea sa în Dagmara, genul de pui rebel care se va alătura lui, țipând profanități peste orașul lor de pe un deal în dealurile înconjurătoare, Jacek se bate la muncă, coborând chiar în torsul lui Iisus. Rănile lui sunt atât de grave încât cere primului transplant de față al Poloniei să supraviețuiască. Operațiunea este un succes, dar după aceea, Jacek, sfidător, este nerecunoscut, chiar și pentru el însuși. Printr-un proces dureros de reabilitare, cu doar sora sa ca sprijin constant, luptând cu celebritate bruscă, facturi de montaj și ostrazare crescută din sat, sentimentul lui Jacek pentru locul său în lume este provocat. Între timp, lucrarea asupra statuii înalte a lui Iisus continuă fără el, deși comportamentul preotului local și al enoriașilor față de martir în mijlocul lor ar fi de ajuns pentru ca Mesia să-și întoarcă capul cu dezgust. Twarz (2018) Online Subtitrat este un film de drama ce dureaza 91 de minute.
Szumowska, care se întoarce la concursul de la Berlin, după ce a câștigat cel mai bun regizor în 2015 pentru „Body”, dorește să abordeze diverse probleme, adesea fără legătură între ele, iar atenția ei este simțită și neclară, un defect literalizat de alegerea de a trage pe camere pliabile în stil vechi, cu o profunzime foarte îngustă a câmpului. Szumowska, impreuna cu co-scriitorul si cinematograful Michal Englert, folosesc acest dispozitiv vizual intr-un mod distractiv si capabil sa treaca prin cap: Din cand in cand, este frumos sa poti alege care parte a ecranului sa se uite fara a fi fortat atentia în felul acesta, ca și cum ar fi căzut pe un tunel de pete de vaselină. Efectul este, de asemenea, miniaturizant ciudat, iar dacă calitatea povestirii este ceva la care se îndreaptă (și povestea ia forma unui tip de fabulă), ea cade pe marginea unora dintre comentariile mai vituroase despre problemele din lumea reală .
Și acest comentariu este lipsit de coerență. Multe dintre rachete sunt prea extinse, ca și scena confesională în care preotul se dovedește a fi puțin prea interesat de detaliile exacte ale încălcărilor sexuale ale lui Dagmara. Sau prejudecățile anti-rome sinucigașe și glumele rasiste Jacek râde și înainte de accident, puțin conștient de faptul că va deveni în curând victima aceleiași nesimțire. Și Jacek neinvinciș de a fi numit „Isus” din cauza părului său lung, simte un acarian pe nas, având în vedere încercările pe care urmează să le facă față.
Cu toate acestea, cea mai tulburătoare este sentimentul îngrijorător că, în timp ce sătenii refuză în mod nemilos pe Jacek pe baza apariției sale, suntem pregătiți să facem același lucru cu ei: să-i judecăm cu privire la aparițiile lor schițate aici, și grotezii care ar lua o doamnă bătrână semi-goală de subteranul lenjeriei sale lente dacă ar însemna o reducere procentuală a unor electronice luxoase. „Cană” lucrează din greu pentru a fi o fabulă despre puterea și frumusețea interioară. Dar a trebuit ca oricine altcineva să iasă așa de nebun și urât? Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?