Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Pig (2018) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

The Pig (2018) Online Subtitrat gratis la calitate HD. În zodiacul chinez, porcul fericit de norocos înseamnă noroc și bogăție. Deci, o epidemie inexplicabilă care decimează populația de porcine într-o zonă în curs de dezvoltare a Chinei care încă se bazează foarte mult pe agricultura de porcine, ar putea fi simbolic și literalmente dezastruoasă și oferă debutul lui Cathy Yan, plin de viață, plin de viață, cu cele mai întunecate imagini. De-a lungul fluviului larg care curge lent în orașul din apropiere, mii de cadavre de porc aruncate continuă să se bată la suprafață ca niște metafore dificile. Dar, în ciuda urmăririi cu rigorile medico-legale a efectelor domino ale acestei aporkalipsi bruște, surpriza este siguranța luminii atingerii lui Yan. „Dead Pigs” este încântător de neclar, văd cu fermitate între ciocănitoare și serioase, uneori chiar îndrăznețe să fie ditzy – nu o calitate asociată de obicei cu maestrul din generația a șasea și cu producătorul executiv Jia Zhangke. Dacă ceva, filmul lui Yan, cu fetele sale dansatoare, cosmeticianii de porumbei, numeroșii muzicieni occidentali, este un antidot pentru producția de artă mai grea a Chinei, stabilind stomacul după un realism social prea stufos, efervescent ca Alka-Seltzer. Dar ușurința sa nu înseamnă că e ușoară. Când vine vorba de un comentariu despre China contemporană, tradiționalismul vs. modernitatea este într-adevăr Big Top-ul, și totul altceva, un aspect. „Porcii morți” este ca ADN legat de această dualitate ca orice altă muncă de pedepsire a interogatoriilor culturale. Totuși, Yan, născut în China și crescut în S.U.A., ne oferă o perspectivă de un picior-în-un-picior-out care poate fi critică, dar nu disperată și plină, dar nu orbă față de luptele și slăbiciunile națiunii sale. Eroii, eminamente, visători și ticăloși eminenți care trăiesc aici sunt pur și simplu alergând impreuna cu traseele expansiunii economice a trenurilor chineze, încercând să urce la bord. Ei fac lucruri relatabile cum ar fi eșecul și minciuna și urmăresc „Pasul în sus”. Oamenii sunt la fel de puțin exotiși ca peisajele prin care se deplasează: anonime, mall-uri anonime, birouri corporatiste neclintite, cluburi de noapte neon în care frenemele goale fac comerț cu barbati peste cocktailuri și sate dingy chiar dincolo de marginea extinderii urbane, în care buldozerele trec prin șantiere. The Pig (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018.
Există o casă de lemn în stil vechi, în stil vechi, cu piatră turcoaz luminată, așezată în mijlocul unuia dintre acele locuri. Îi aparține lui Candy Wang (Vivian Wu), proprietarul greu al unui salon de înfrumusețare local, care nu va fi vândut dezvoltatorilor, condus de arhitectul american ambițios de pește-out-of-water Sean (David Rysdahl). Fratele lui Candy (Yang Haoyu) este unul dintre fermierii de porci care suferă din păcate, așa că e nerăbdător să vândă casa familiei, astfel încât să poată obține o parte din venituri și să-i plătească pe gangsterii în care se află.
El nu este cu siguranță un model de prudență fiscală, ceea ce îl face pe fiul său, Wang Zhen (Mason Lee, fiul lui Ang), să facă din ce în ce mai jalnic în beneficiul lui. Zhen pretinde că este un succes în oraș atunci când așteaptă de fapt mese într-un restaurant de porci care alăptează, unde cade pentru o fată bogată, bogată Xia Xia (Li Meng), care conduce acasă beat într-o seară și lovește un stand de pepene verde. Zhen vizitează Xia Xia în spital și începe o relație tentativă. Între timp, Sean, care a fost abordat de un „cercetaș model” (Zazie Beetz) și acum se luminează ca VIP-Westerner-pentru-angajare la evenimente corporate, încearcă să-l transforme pe Candy în modul său de gândire. Într-o inversare pictată a noțiunii populare a Americii ca țară de oportunitate, China este Sean Wild West, noua sa frontieră, și aici crede că se poate reinventa ca pe un succes pe care nu la avut niciodată acasă. The Pig (2018) Online Subtitrat este un film foarte bun de comedie. Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?