Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Moon and the Sun (2017) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...


The Moon and the Sun (2017) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Bonnie, un arhitect tânăr și de succes din Latina, este agresat sexual în timp ce merge acasă de la o petrecere de seară cu prietenii din Brooklyn. La început, ea încearcă să păstreze asaltul un secret de la prietenul său pe termen lung, Matt, dar adevărul apare repede. Ea ignoră în mod categoric impactul a ceea ce i sa întâmplat. Se luptă să-și recapete normalitatea și să-și controleze viața, dar revenirea la vechea ei viață este mai complicată decât se aștepta. Încercarea ei de a recâștiga intimitatea pe care a avut-o anterior cu Matt falters și crăpături începe să se descurce în relația lor. The Moon and the Sun (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2107. Un alt atac în vecinătate îl face pe Bonnie să-i mai refuze, înainte ca întâlnirea cu o femeie aflată în situație de risc să o facă să se confrunte cu adevărul și să se confrunte cu propria ei vină. Lumina Lunii sau, dacă traducerea înseamnă lumina lunii, este o dramă occidentală care spune despre un arhitect din New York numit Bonnie care a încercat să recupereze viața și căldura pierdută de el printr-o tragedie. The Moon and the Sun (2017) Online Subtitrat este un film de actiune si de aventuri.
Lumina Lunii, cu Stephanie Beatriz și Michael Stahl-David, ca rol principal. Cinematografele de susținere sunt Chaterine Curtin, Conrad Ricamora, Susan Hayward și Craig Walker. filmul regizor diarahkam de Jessica M. Thompson, care a scris scenariul filmului.
Filmele care se eliberează începând cu 1 noiembrie 2017 au o durată de 1 oră și 30 de minute. Un film nu va lipsi de rolul producătorului. Jessica M. Thompson, în calitate de regizor și scriitor, a devenit, de asemenea, producător împreună cu Michael Cuomo și Carlo Velayo. Produs de Stedfard Productions folosind limba engleză ca limbă primară. Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?