Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Spider-Man: Far from Home (2019) online HD subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Spider-Man: Far from Home (2019) online HD subtitrat in romana va apărea în iulie. Acțiunea din Far From Home vine la mai mult sau mai puțin de doi ani de la cea din ultimul film Spider Man. În trailer îl putem vedea pe Peter Parker regretând pierderea lui Iron Man, care a murit după ce l-a învins pe Thanos și gașca lui în ultimul film Infinity War.

Urmărind acțiunea din Avengers 4, Peter Parker, interpretat de Tom Holland, merge într-o călătorie prin Europa cu prietenii, dând asftel de Nick Fury și împrietenindu-se cu ființe ciudate făcute din elemente: aer, foc, apă și pământ, totul cu ajutorul unui maestru al iluziilor care probabil că nu este ceea ce pretinde.

Prezentarea oficială a filmului sună cam așa: „Planul lui Peter de a lăsa în urmă timp de câteva săptămâni acțiunile de supererou se sfârșesc repede când îl întâlnește pe Nick Fury și acceptă să îl ajute în dezvăluirea unui mister despre atacurile unor creaturi elementale care creează haos pe întregul continent.”

Nu a murit Spider Man în filmul Infinity War? Răspunsul este da, alături de jumătate din populația universului, uciși de Thanos. Totuși, în Avengers: Endgame, Hulk a înviat pe toată lumea adunând Pietrele Infinitului.
Descriere 7 months
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?