Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Puppy Star Christmas (2018) online subtitrat. Patru catei se furiseaza in sania lui Moș Crăciun și se găsesc blocați la Polul Nord, încercând să salveze spiritul de Crăciun al lumii.
Familia tocmai a devenit mai mare, deoarece, Tiny și P.U.P, își petrec primul Crăciun cu noii lor pui: CINDY, ROSIE, CHARLIE și BRODY. Din păcate, puii sunt mai interesați să obțină cadouri decât să se bucure de o vacanță împreună cu familia. Pentru a arăta ce înseamnă Crăciunul pentru ei, Tiny & P.U.P planuiesc un „Pup Star Special Christmas”, prezentând noile lor familii, o apariție magică a lui Santa și renului său!
Bark și echipa sa Kano, Roland & Julio, au o nouă schemă pentru a distruge Pup Star și a fura Crăciunul. Roland, care acționează ca noul Moș Crăciun, și Bark care obliga oamenii să plătească pentru bunăvoința lui Moș Crăciun, spiritul de vacanță este la un nivel scăzut. Când puii se găsesc în Polul Nord, depinde de ei să salveze nu numai Pup Star Star, ci spiritul de Crăciun însuși și să descopere adevăratul sens al sărbătorii.


Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?