Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Lizzie (2018) online gratis

0
( High Definition )
Advertising
Loading...
Lizzie (2018) online subtitrat in romana hd

La 28 octombrie 2015, a fost anunțat că Chloë Sevigny și Kristen Stewart au fost difuzate într-un film încă neimprimat despre Lizzie Borden, iar Pieter Van Hees a condus un scenariu de Bryce Kass. Sevigny a fost distribuită pentru a juca Borden, iar Stewart a jucat-o pe slujba Bridget Sullivan. Producatorul filmului va fi Naomi Despres, producatorul executiv al Playtone. Pe 12 mai 2016, Craig William Macneill a venit la bord pentru a regiza filmul.

Pe 10 noiembrie 2016, Jay Huguley a fost distribuit în film pentru a juca William Henry Moody, procurorul în cazul. Elizabeth Destro produce și filmul prin intermediul filmului Destro Films împreună cu Despres prin Artina Films și Sevigny cu co-producatorul lui Josh Bachove, iar filmul va fi finanțat de Elizabeth Stillwell și Roxanne Anderson prin intermediul filmelor Powder Hound și Ingenious Media. Fiona Shaw, Jamey Sheridan, Kim Dickens, Denis O’Hare și Jeff Perry au fost difuzate și în film.

Principala fotografie a filmului a început pe 14 noiembrie 2016, în Savannah, Georgia, și a fost înfășurată în decembrie

Lizzie (2018) online subtitrat

Nu uitati sa vizionati si filme online precum Lizzie (2018) online gratis subtitrat

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?