Assassin’s Creed 2016

Loading...
Cred că primul meu indiciu că nu am fost de gând să-i placă acest film ar fi fost faptul că remorcile nu a făcut nimic la vârf interesul meu. Sunt un mare fan al jocurilor, și am, de asemenea, nici o problema cu filme realizate din jocuri video, dar acest film prăbușit și greu.

Prima mea problemă cu acest film este lipsa de dezvoltare a caracterului. Este aproape ca și în cazul în care a renunțat la a dezvolta un caracter la jumătatea drumului. Veți obține un pic sentiment de cine sunt, dar niciodată nu vă dau mai nimic pentru a merge mai departe. Este greu să se simtă ceva pentru oricare dintre personaje. Tu nu știi cine sunt, așa că nu le pasă dacă trăiesc sau mor.

O altă problemă pe care am avut-o cu acest film este informația inutilă care le dau pe tot. Din nou, e ca și cum au început cu ceva, iar apoi sa oprit înainte de a fi fost terminată; sau, ca ei doresc să păstreze ghicitul. Chiar daca esti un fan al jocurilor, este greu de piesă împreună ceea ce încearcă să-ți spun.

Ultima problemă am cu acest film este lipsa timpului petrecut în trecut. Am înțeles că o parte a jocului are loc în prezent, dar majoritatea are loc în trecut. Eu pot vorbi numai pentru mine aici, dar asta e cea mai bună parte a jocului pentru mine. Când ei nu te duc la trecut, ei te jos, în plop mijlocul ceva ce deja se întâmplă, așa că nimic nu este construit, și din nou, nici o dezvoltare de caractere pentru acele caractere, fie.Assassin’s Creed 2016 online subtitrat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*