Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fahrenheit 451 (2018) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Fahrenheit 451 (2018) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD. Bazat pe romanul distorsionar al lui Ray Bradbury din 1953, cu același nume, filmul urmează o societate americană futuristă, în care cărțile sunt arse pentru a cenzura și a distruge cunoștințele.
„Până când voi creșteți, nu va mai rămâne o carte”, personajul lui Jordan, Guy Montag, un „pompier” responsabil de arderea românilor care se luptă cu rolul său de a șterge istoria, spune în clipul anterior unui auditoriu de copii.
„O mică cunoaștere este un lucru periculos – știri, fapte, memorii, internet de vechi. Arde-o „, spune Shannon, care joacă căpitanul Iordaniei, în trailer. „Nu suntem născuți egali, așa că trebuie să fim egali de foc”. Fahrenheit 451 (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018.
Regizat de Ramin Bahrani, filmul îl vede și pe Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier și Martin Donovan. Iordania a servit ca producător executiv al proiectului, producând prin producțiile sale Outlier. Alți producători executivi sunt Sarah Green de la Brace Cove Productions, Alan Gasmer, Peter Jaysen și Nuranz Films ‘Bahrani, care au co-scris cu Amir Naderi. David Coatsworth este un producător. Fahrenheit 451 (2018) Online Subtitrat este un film de drama foarte bun.
Nu este cea dintai dată când a fost adaptată povestea lui Bradbury, așa cum a fost făcută anterior într-un film britanic din 1966, o piesă de teatru din 1979, un joc video din 1984 și o colecție de povestiri scurte de autor, intitulată „O plăcere să arzi”. Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?