Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Baby’s Day Out (1994) Film Hd

0
( High Quality )
Advertising
Loading...

Baby’s Day Out (1994) Film Hd il are ca si protagonist pe Bennington Austin „Bink” Cotwell IV, un bebelus care a ajuns sa fie cautat de trei infractori din motive diverse. Acesta locuieste intr-o vila impreuna cu parintii sai si este pe cale sa apara intr-o rubica populara dintr-un ziar la fel de popular.

Prin urmare, trei hoti care se nummeste Eddie, Norby si Veeko planuiesc sa-l rapeasca pe acesta, urmand ca apoi sa ceara o rascumparare banoasa in schimbul sau. Acestia din urma sunt pe cale sa treaca printr-o serie de probleme si batai de cap, insa nu din cauza politiei sau al autoritatilor, ci chiar al bebelusului Bink.

Bink reuseste sa scape de cei 3 hoti in timp ce unul dintre ei, si anume Norby ii citeste bebelusului o paveste. Acesta il scapa de sub supraveghere, iar bebelusul vede pe fereastra o pasare si in efortul de a o atinge, reuseste fara sa vrea sa scape din casa rapitorilor. Baby’s Day Out este un film vechi, dar bun, de comedie si aventura pe care puteti sa il vizionati gratis pe site-ul nostru.
Ca si o recomandare de inca un film de comedie, va propun sa vizionati in continuare filmul War Dogs (2016) Online Subtitrat in romana hd

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?