Cod rosu la Londra (2016)

Loading...

Da, este șovin. Da, este încă lipsește de caractere bine rotunjite. Da, este violență absurdă. Si da, e ridicol …

… Minunat pe care nenorocită derizoriu este!

Primul lucru pe care mi-a placut acest film a fost limba proastă. A fost revigorant. Știu că sună ca un lucru ciudat să spun, dar du-te cu mine un moment …

… A se vedea, într-o eră a filmelor de acțiune 12A cu tone de violență și nici o limbă de rău, Butler in scadere bomba F de un miliard de ori ironic aduce un nivel de realism la Londra a căzut, care este lipsit de filme care se iau mult mai mult Serios.

Da, intregul concept este o prostie, dar asta nu e ceea ce suntem aici. Sunt aici pentru a viziona Butler cumpără lovitură de cuțit rău în mod repetat, în piept și trage arme AK-47 din mașini 4X4 bombardament de-a lungul Tamisei, la 80 de mile pe oră. La asta m-am înscris.

Ritmul acestui film Cod rosu la Londra (2016) online subtitrat este perfect. Niciodată nu e plictisitor, iar secvențele de acțiune sunt foarte distractiv. Da, în locuri CG este un pic de calitate inferioara, dar filmul este încă destul de spectaculos în tragerea unor piese mari stabilite în Londra.

Londra a căzut este în principal două hander între Butler și Eckhart, cu unele momente buddy frumoase și secvențe de acțiune fantastice pe tot parcursul, inclusiv un mega trage-out la Somerset House, un mega trage-out în subteran, iar out-uri trage mega în întuneric clădiri, inclusiv finala din Soho, din toate locurile.

Acest lucru nu va primi nici Oscaruri, dar este un film de acțiune strălucit Cod rosu la Londra (2016) online subtitrat retro, care se ia cu mult mai serios decât filmele de acțiune arunca-back, cum ar fi luate, care nu este mai puțin nebun în departamentul de complot.

Orice persoană care se bucură de o acțiune fără minte, nu vor fi dezamăgiți, iar în cazul în care acest film îi lipsește complot realist, el face pentru el în stimulare. La 1 oră 40 – într-o epocă de filme umflate, lungi, care cred că sunt mai inteligenți decât ei – acest lucru este sincer o gură de aer proaspăt.

Obține un castron mare de popcorn și niște Sodi POP-uri, și să se bucure neobosit, tir, junghi, înjurând și explozii. Distractie mare!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*