Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

3 Tage in Quiberon (2018) Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

3 Tage in Quiberon (2018) Online Subtitrat in romana gratis la calitate HD. Marilyn Monroe, Whitney Houston, Amy Winehouse, Judy Garland, Romy Schneider. Toți animatorii cu talent nemaipomenit care au murit tineri și ale căror nume sunt acum un simplu cuvânt de tragedie. Poate că Romy Schneider nu este la fel de bine cunoscută în mare parte a lumii, dar, cu siguranță, în Europa, ea a fost o actriță strălucitoare, megastar și venerată, a cărei acțiune și rostire au făcut ca tabloidele să strige cu entuziasm.
Regizorul 3 Zile a lui Emily Atef din Quiberon oferă o evidență fictivată de trei zile în 1981 pe care Schneider (Marie Bäumer) a petrecut-o în satul de pe litoral francez. Ea a fost detoxifiante la un spa de sănătate, și aici a primit o vizită de la fotograful Robert Lebeck (Charly Hübner) și jurnalistul Michael Jürgs (Robert Gwisdek). Cu Lebeck fiind un vechi prieten, Schneider este de acord cu un interviu expansiv. Nivelul ei surprinzător de onestitate este o alarmă pentru prietena ei, Birgit (Hilde Fritsch), care suspectează că interviul este crud manipulativ. 3 Tage in Quiberon (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018.
În această zi și în vârstă, ar fi de neconceput ca o celebritate să efectueze un astfel de schimb fără prezența unui publicist, gata să lovească ca un câine de gardă de fiecare dată când un jurnalist a pus un picior ofensator peste linie. Este prea mult pentru a ține cont de aceste expoziții de interviuri, dar totuși ei pictează un portret concis al actritei deteriorate și vulnerabile. Marie Bäumer este maestru ca Schneider – o femeie care crapă sub presiune, dar care nu sa spulberat încă. 3 Tage in Quiberon (2018) Online Subtitrat este un film de drama ce dureaza 115 de minute.
Cinematografia alb-negru este tantalizatoare, deși ar fi fost o plăcere să vedem culorile probabil de culori ale decorului și costumelor detaliate din anii 1980. Uneori, filmul pare să se învârtă pe marginea căderii într-o spumă de săpun, cu un dialog care se întoarce ca un zgâriet. Pentru a fi Cinstit, cuvintele ar fi putut părea mai puțin cunoscute în originalul german. Schneider a murit în 1982 la vârsta de 43 de ani. 3 zile în Quiberon este un tribut adus unei femei complicate. Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?